AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç fidesi dikmek

Kahve falında ağaç fidesi dikmek

Kahve falında ağaç fidesi dikmek işinde terfi alacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa fide dikmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında çilek fidesi dikmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında fide dikmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir