AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa fidan dikmek

Kahve falında toprağa fidan dikmek

Kahve falında toprağa fidan dikmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Kahve falında toprağa fidan dikmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında gül fidanı dikmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fidan dikmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında küçük fidan dikmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates fidan dikmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir