AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı fidanı dikmek

Kahve falında kayısı fidanı dikmek

Kahve falında kayısı fidanı dikmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı fidanı görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında marul fidanı dikmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında çam fidani dikmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında biber fidanı dikmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa fidan dikmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında incir fidanı dikmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir