AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa ellemek

Kahve falında toprağa ellemek

Kahve falında toprağa ellemek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında toprağa ellemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında toprağa ellemek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar toprağı ellemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organı ellemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek organını ellemek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güneşi ellemek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sevap işlemek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının memesini ellemek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ellemek maddi zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir