AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar toprağı ellemek

Kahve falında mezar toprağı ellemek

Kahve falında mezar toprağı ellemek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında mezar toprağı ellemek gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Kahve falında mezar toprağı ellemek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa ellemek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kimseye borçlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan toprak yemek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraksız mezar görmek ticaretin önünün açılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında mezardan toprak almak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında mezar toprağı yemek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir