AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak çukur görmek

Kahve falında toprak çukur görmek

Kahve falında toprak çukur görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak çukur gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında toprak ve çukur görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak makam ve söz sahibi olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında toprak çukur görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukura toprak atmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çukur doldurmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kızının çukura düştüğünü görmek ömür boyu süreceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında birini çukura düşerken görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir