AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplama işlemi yapmak

Kahve falında toplama işlemi yapmak

Kahve falında toplama işlemi yapmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Kahve falında toplama işlemi yapmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında toplama işlemi yapmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işarettir.

Kahve falında toplama işlemi görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, şöhret ve itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında toplama yapmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın toplamayı görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek tartışmaların son bulacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir toplamayı görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir