AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir toplamayı görmek

Kahve falında incir toplamayı görmek

Kahve falında incir toplamayı görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir toplamayı gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında incir toplamayı görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında fındık toplamayı görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplama işlemi yapmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında su toplaması görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında su toplamış yara görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir