AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın toplamayı görmek

Kahve falında altın toplamayı görmek

Kahve falında altın toplamayı görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çirkin bir iş yapmaya, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın toplamayı gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında altın toplamayı görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut toplamayı görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında incir toplamayı görmek rahat bir döneme gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalettir.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yumurta toplamayı görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında su toplaması görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir