AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık toplamaya gitmek

Kahve falında fındık toplamaya gitmek

Kahve falında fındık toplamaya gitmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulur.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık toplamayı görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin toplamaya gitmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında su toplaması görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında toplama yapmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta toplamayı görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir