AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar toplamaya gitmek

Kahve falında mantar toplamaya gitmek

Kahve falında mantar toplamaya gitmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iyilik ve hayır bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Kahve falında zeytin toplamaya gitmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su toplamış yara görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işarettir.

Kahve falında altın toplamayı görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında toplama işlemi görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında incir toplamayı görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık toplamayı görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir