AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplama işlemi görmek

Kahve falında toplama işlemi görmek

Kahve falında toplama işlemi görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında toplama işlemi gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında toplama işlemi görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında toplama işlemi yapmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin toplamaya gitmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında su toplamış yara görmek huzurunun bozulacağına, akıl vereceğine alamet eder.

Kahve falında altın toplamayı görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir