AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplama yapmak

Kahve falında toplama yapmak

Kahve falında toplama yapmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında toplama yapmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında toplama yapmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında toplama işlemi yapmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında armut toplamayı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su toplamış yara görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında su toplaması görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak zarar verici olaylar yaşanacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir