AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber toplamayı gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil biber toplamayı görmek yalan söylemeyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak kötü durumların ortadan kalkacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında incir toplamayı görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplama işlemi görmek güzel bir yola çıkılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında fındık toplamaya gitmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında su toplamış yara görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin toplamaya gitmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir