AnaSayfa / Genel / Kahve falında topitop şeker yemek

Kahve falında topitop şeker yemek

Kahve falında topitop şeker yemek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında topitop şeker yemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Kahve falında topitop şeker yemek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topitop şeker görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top şeker görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı toplayıp yemek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir