AnaSayfa / Genel / Kahve falında topitop şeker görmek

Kahve falında topitop şeker görmek

Kahve falında topitop şeker görmek bundan hayır göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, edilen duaların kabul olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, günah ve suç işleyeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında topitop şeker gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında topitop şeker yemek gelirini de büyük oranda arttıracağına, çevre değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top şeker görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topitop şeker görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle top oynamak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi top görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topla cam kırmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kızla top oynamak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir