AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı toplayıp yemek

Kahve falında kayısı toplayıp yemek

Kahve falında kayısı toplayıp yemek gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında kayısı toplayıp yemek hasta ve zor geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış kayısı görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun kayısı yemek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında kayısı yemek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında incir ve kayısı yemek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Kahve falında dalından kayısı yemek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir