AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, refahının ve varlığının artacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek ziraat ve harmandan fayda görmeye, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek yaralarına da merhem olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kimseden korkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacında incir yemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir