AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek hayatından çıkaracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik toplayıp yemek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir