AnaSayfa / Genel / Kahve falında top şeker görmek

Kahve falında top şeker görmek

Kahve falında top şeker görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında top şeker gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında topitop şeker görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top şeker görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında topitop şeker yemek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşli top görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur.

Kahve falında para toplarken görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yıldızların toplandığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir