AnaSayfa / Genel / Kahve falında top mermisi atmak

Kahve falında top mermisi atmak

Kahve falında top mermisi atmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, ekmek bulamayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında top mermisi atmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında top mermisi atmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Kahve falında top mermisi görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında mermi atmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden mermi toplamak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mermi görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir