AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha mermi koymak

Kahve falında silaha mermi koymak

Kahve falında silaha mermi koymak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında silaha mermi koymak gördüyseniz:

  • Bazı planlardaki değişiklikler sizin lehinize gelişebilir.

Kahve falında silaha mermi koymak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak zor günlerin uzaklaşacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla mermi görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında silah mermi görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulur.

Kahve falında silaha mermi doldurmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermi ve silah görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında mermili silah görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir