AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve mermi görmek

Kahve falında asker ve mermi görmek

Kahve falında asker ve mermi görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, arzularının yerine geleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında asker ve mermi gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında asker ve mermi görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silaha mermi koymak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında mermi çıkarmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın mermi görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermi atmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında silah mermi görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında mermiyle vurulmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla mermi görmek geçim kaygısı duymayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir