AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk güller görmek

Kahve falında rengarenk güller görmek

Kahve falında rengarenk güller görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk güller gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Kahve falında rengarenk güller görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gülle oynamak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, onların güvenini sarsacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek ilerleyemeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı güller toplamak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı güller almak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Kahve falında kuru güller görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında gülleri koparmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir