AnaSayfa / Genel / Kahve falında güllerin içinde olmak

Kahve falında güllerin içinde olmak

Kahve falında güllerin içinde olmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, nefsine yenileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında güllerin içinde olmak gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında güller içinde olmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında güllerin içinde olmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, şaşkın olacağına yorulur.

Kahve falında kendini güller içinde görmek hiç istemediği işlere gireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demet güller görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru güller görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet eder.

Kahve falında gülle oynamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülleri koparmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir