AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru güller görmek

Kahve falında kuru güller görmek

Kahve falında kuru güller görmek bol nimete kavuşulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı işlere girileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru güller gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında kuru güller görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülle oynamak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı güller almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı güller toplamak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında güller içinde olmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına alamet eder.

Kahve falında pembe güller görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında güller almak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güllerin açtığını görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir