AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan derisi kemer görmek

Kahve falında yılan derisi kemer görmek

Kahve falında yılan derisi kemer görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, duygularının ön plana çıkacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yılan derisi kemer gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, amaçlarına ulaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında deri kemer görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri kemer görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, problemlerini çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan derisini yüzmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan derisi soymak yaşama isteğinin artacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın derisini soymak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir