AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerin koptuğunu görmek

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yüzünün de güleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kemerin koptuğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında süslü kemer takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kemer takmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemerini başkasına vermek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerle dövülmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın rengi kemer görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayış kemer görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında bel kemeri görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir