AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer tokası görmek

Kahve falında kemer tokası görmek

Kahve falında kemer tokası görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yanlış anlaşılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kemer tokası gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Kahve falında kemer tokası görmek esenliğe kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında tokalı kemer görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mavi kemer görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında pantolona kemer takmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer takmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kemer görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk kemer görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir