AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kemer görmek

Kahve falında kırmızı kemer görmek

Kahve falında kırmızı kemer görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında kırmızı kemer takmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kemer görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kalın kemer takmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski kemer görmek şansının kötüye gideceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemerle adam dövmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir