AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kemer görmek

Kahve falında kahverengi kemer görmek

Kahve falında kahverengi kemer görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çirkin amellere, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi kemer gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kemer takmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında beline altın kemer takmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında belinde altın kemer görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kemer takmak çözümsüz sorunları olmayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş kemer görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer takmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir