AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş kemer görmek

Kahve falında kopmuş kemer görmek

Kahve falında kopmuş kemer görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, malının da hiç olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş kemer gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Kahve falında yeşil kemer görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemer takmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kemer patlıcan görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kemerle dövmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemer bağlamak riske atılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Kahve falında beline kemer takmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kemer görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir