AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokalaştığını görmek

Kahve falında tokalaştığını görmek

Kahve falında tokalaştığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, borçlarından kurtulacağına, verdiği sözleri tutacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında tokalaştığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Kahve falında siyah toka görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı toka görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Kahve falında saç toka takmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekten toka almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toka seçmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, yiyip içeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk toka görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında toka takmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kırık saç tokası görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir