AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı toka görmek

Kahve falında sarı toka görmek

Kahve falında sarı toka görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı toka gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında sarı renk toka görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, tatsızlıkların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı toka görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı toka takmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle tokalaştığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında kafaya toka takmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, malının da hiç olacağına işarettir.

Kahve falında tel toka çalmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toka dükkanı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tel toka görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir