AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saç tokası görmek

Kahve falında kırık saç tokası görmek

Kahve falında kırık saç tokası görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kırık saç tokası gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında kırık saç tokası görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık toka görmek kendisini eve kapatacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalettir.

Kahve falında saç tokası takmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, durulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi saç tokası görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saç toka takmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saç tokası görmek işinde ustalaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli saç tokaları görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir