AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah toka görmek

Kahve falında siyah toka görmek

Kahve falında siyah toka görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, kötü noktalara geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hak yemeyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah toka gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında siyah toka almak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah toka takmak rakipsiz hale geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah lastik toka görmek üzücü haberler alacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç tokası görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah tel toka görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah toka görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet eder.

Kahve falında çok toka görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek tokası görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir