AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk toka görmek

Kahve falında sarı renk toka görmek

Kahve falında sarı renk toka görmek sorunlarının da son bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, borçlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk toka gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında sarı renk toka görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli toka görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli saç tokası görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli saç tokaları görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tokalar görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı toka görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı toka takmak hayatının zorlaşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Kahve falında mor ve sarı renk görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir