AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten toka almak

Kahve falında bir erkekten toka almak

Kahve falında bir erkekten toka almak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, para pul sahibi olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, ömrünün de uzun olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekten toka almak gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekten toka almak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında firkete toka görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden toka almak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında saç tokası hediye almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi toka görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi toka görmek zarara uğrayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Kahve falında altın toka takmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir