AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası takmak

Kahve falında saç tokası takmak

Kahve falında saç tokası takmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, malların çoğalacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç tokası takmak gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında saç tel toka takmak çok sevinçli haberler alacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarına toka takmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Kahve falında saça toka takmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç toka takmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine inanılır.

Kahve falında saçına toka takmak fakir fukaraya yardım edileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında saç tokası takmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah toka takmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sarı toka takmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir