AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka satmak

Kahve falında toka satmak

Kahve falında toka satmak kısmetli kapıların açılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka satmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında toka satmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kafaya toka takmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hediye toka almak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mor toka görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk toka görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırılması görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toka kolye görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incili toka görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir