AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye toka almak

Kahve falında hediye toka almak

Kahve falında hediye toka almak deniz aşırı işler yapılacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında hediye toka almak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında toka hediye almak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında saç tokası hediye almak az çalışarak çok gezeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toka hediye etmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında hediye toka almak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırık saç tokası görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine toka vermek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tokanın kırılması görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir