AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor toka görmek

Kahve falında mor toka görmek

Kahve falında mor toka görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mor toka gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında mor toka görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Kahve falında altın toka takmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın toka görmek sağlığını geri kazanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç tokası takmak yanlış anlaşılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında saç tokası almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Kahve falında toka dükkanı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, bazı engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir