AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili toka görmek

Kahve falında incili toka görmek

Kahve falında incili toka görmek terfi edeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında incili toka gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında inci toka görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında incili toka görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fiyonklu toka görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli toka görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah toka takmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı toka görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir