AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk toka görmek

Kahve falında rengarenk toka görmek

Kahve falında rengarenk toka görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk toka gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk tokalar görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında rengarenk toka görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işinde aranan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk top görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçı rengarenk boyatmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk taşlar görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk boya görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir