AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka aramak

Kahve falında toka aramak

Kahve falında toka aramak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sevdiği insana kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toka aramak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında toka aramak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toka bulmak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, en tepkedeki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında toka satmak huzurunu yerine getireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saç tokası almak tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah toka takmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz toka görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı toka görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tokası görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir