AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz toka görmek

Kahve falında beyaz toka görmek

Kahve falında beyaz toka görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, umutlarının söneceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz toka gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında beyaz toka takmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz toka görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta toka görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tokalaşıp öpmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçından toka çıkarmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Kahve falında kemer tokası görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında toka dükkanı görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir