AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka bulmak

Kahve falında toka bulmak

Kahve falında toka bulmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kalabalık günler geçirileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında toka bulmak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında tel toka bulmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında toka bulmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarına toka takmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta içinde toka görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında toka vermek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah toka takmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında tel toka almak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı toka takmak haram mala, sorunların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir