AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tokası görmek

Kahve falında ayakkabı tokası görmek

Kahve falında ayakkabı tokası görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tokası gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında ayakkabı tokası görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saç tokası görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taç toka takmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kelebekli toka görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet eder.

Kahve falında renkli toka görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında saçından toka çıkarmak parasının üstüne para ekleyeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında küçük toka görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında tokalaştığını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir