AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası almak

Kahve falında saç tokası almak

Kahve falında saç tokası almak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tokası almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında saç tokası toplamak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında saç tokası görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına toka takmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saçlarına toka takmak rakiplerin geride bırakılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Kahve falında saç tokası almak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir