AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tırnak görmek

Kahve falında kirli tırnak görmek

Kahve falında kirli tırnak görmek geleceğinizin güzel olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tırnakta kir görmek sıkıntılar son bulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli tırnak görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağını kirli görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kirli tırnak kesmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir